اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد، سال تحصیلی 99-98
قابل توجه پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد، سال تحصیلی 99-98 در دانشگاه جیرفت

اطلاعیه ثبت‌نام

قابل توجه پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد، سال تحصیلی 99-98 در دانشگاه جیرفت

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان محترم، به اطلاع می‌رساند؛ ثبت‌نام و پذیرش این عزیزان در دانشگاه جیرفت طی دو مرحله انجام می‌شود.

الف: مرحله اول ثبت‌نام و پذیرش، صرفا غیرحضوری (اینترنتی) بوده و در تاریخ 1398/06/21 لغایت 1398/06/23 از طریق امکاناتی که به همین منظور در سایت دانشگاه جیرفت ایجاد شده است، انجام می‌پذیرد. در این مرحله لازم است پذیرفته‌شدگان امور زیر را به انجام برسانند.

1- ورود به سامانه جامع آموزشی گلستان از طریق لینک موجود در وب سایت دانشگاه و یا از طریق آدرس edu.ujiroft.ac.ir با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه پذیرفته شده و انجام امور خواسته شده زیر:

شناسه کاربری پذیرفته شده: شماره داوطلبی + 981U مثل  981456786U

گذرواژه پذیرفته شده:            کد ملی مثل                0298145728 (ده رقم)

مسیر اقدام: سامانه جامع آموزشی گلستان  آموزش  دانشجو - پذیرش غیرحضوری دانشجو پذیرش غیرحضوری دانشجویان جدیدالورود

1-1تکمیل فرم‌های مشخصات پذیرفته‌شدگان

2-1 واریز مبلغ پیش پرداخت شهریه از طریق درگاه پرداخت سامانه، (مبلغ هفت میلیون ریال فقط برای دانشجویان نوبت دوم یا شبانه از طریق سامانه)

توجه: مبلغ پرداختی علی‌الحساب بوده و پس از انتخاب واحد و مشخص شدن کل مبلغ شهریه مابه‌التفاوت دریافت خواهد شد.

1- 3 بارگذاری مدارک زیر

الف: اسکن اصل مدرک کارشناسی یا گواهی تأیید شده فارغ‌التحصیلی (فرم شماره 2)

ب: اسکن یک قطعه عکس جدید

ج: اسکن فتوکپی شناسنامه و فتوکپی کارت ملی

د: اسکن حکم مرخصی و یا موافقت بدون قید و شروط سازمان متبوع برای کارکنان دولت

توجه: ارائه اصل مدارک بارگذاری شده به هنگام مراجعه به دانشگاه و پیگیری مراحل بعدی ثبت نام و پذیرش الزامی می‌باشد.

1- 4 اتمام پذیرش غیرحضوری، چاپ فرم مشخصات کامل دانشجو و چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری دانشجو

2- مراجعه به وب‌سایت دانشگاه و پرینت فرم تأییدیه فارغ‌التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی (فرم شماره 1)، فرم گواهی تأیید شده فراغت از تحصیل و معدل (فرم شماره 2)، فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر (فرم شماره 3)، فرم تقاضانامه برای بهره‌مندی از مزایای آموزش رایگان (فرم شماره 4) و فرم مغایرت عکس داوطلب (فرم شماره 5) و تکمیل آنها (حسب مورد) از مسیر معاونت‌ها معاونت آموزشی و پژوهشی آئین‌نامه‌ها تحصیلات تکمیلی فرم‌های ثبت‌نام غیرحضوری کارشناسی ارشد

توجه: فرم‌های تکمیل شده می‌بایست توسط دانشجو امضا شده و در مراجعه حضوری به مسئولین ثبت‌نام و پذیرش تحویل گردد.

ب: مرحله دوم ثبت‌نام و پذیرش صرفا حضوری بوده، در تاریخ 1398/06/24 لغایت 1398/06/25 انجام می‌شود. در این مرحله لازم است پذیرفته‌شدگان طبق برنامه زمان‌بندی مشخص شده به دانشگاه مراجعه نموده و با ارائه مدارک خواسته شده زیر، ثبت‌نام و پذیرش خود را نهایی نمایند.

برنامه زمان‌بندی مراجعه پذیرفته‌شدگان به دانشگاه

- روز یکشنبه98/06/24 پذیرفته‌شدگانی که نام خانوادگی آنها با یکی از حروف الف، ب، پ، ت، ث، ج، چ، ح، ج، د، ذ، ر،ز، ژ، س و ش شروع می‌شود.

- روز دوشنبه 98/06/25؛ پذیرفته‌شدگانی که نام خانوادگی آنها با یکی از حروف ع، غ، ف، ق، ک، گ، ل، م، ن، و، ه و ی شروع می‌شود.

توجه: کلاس‌های درس این گروه از دانشجویان از روز سه‌شنبه 98/06/26 شروع شده و حضور دانشجویان در کلاس‌های درس الزامی می‌باشد.

مدارک موردنیاز پذیرفته‌شدگان هنگام مراجعه به دانشگاه

1-گواهی پذیرش غیرحضوری و فرم‌های تکمیل شده مرحله اول

2- اصل مدرک کارشناسی (با ذکر معدل) و یک برگ فتوکپی آن و یا اصل گواهی تأیید شده فارغ‌التحصیلی به انضمام فرم شماره 2

3- اصل شناسنامه به انضمام 2 سری فتوکپی از تمام صفحات آن