باجه جدید بانک تجارت در دانشگاه جیرفت افتتاح شد
باجه جدید بانک تجارت با حضور معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت، مدیران ستادی شعب بانک تجارت در مرکز و جنوب استان کرمان و جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه جیرفت افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت در حاشیه این آیین گفت: همکاری با بانک تجارت و همچنین تلاش برای رفع نیازهای دانشجویان و کارکنان یکی از اولویت‌های دانشگاه است.
دکتر احمد سلیمانی افزود: برای افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از منابع دانشگاه در راستای توسعه همه جانبه دانشگاه برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده است که امیدواریم با تلاش همه همکاران و همیاری بانک تجارت در این راستا پیشرفت‌های خوبی داشته باشیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های بانک تجارت در راستای رفاه دانشجویان و کارکنان دانشگاه جیرفت خاطر نشان کرد: ارتقای خدمات بانکی و حرکت به سمت خدمات نوین باعث رشد رضایتمندی سیستم از بانک و مجموعه می‌شود.