کارگاه آموزشی "اشتغال‌پذیری و سرمایه‌گذاری در منابع انرژی تجدیدپذیر" در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جیرفت گفت: کارگاه آموزشی "اشتغال‌پذیری و سرمایه‌گذاری در منابع انرژی تجدیدپذیر" توسط انجمن علمی مهندسی برق این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر ایمان گروهی افزود: این کارگاه آموزشی به مدت 18 ساعت با حضور بیش از 150 نفر از دانشجویان و صنعتگران جنوب استان کرمان برگزار گردید.
وی با بیان این مطلب که این کارگاه به صورت کاملاً رایگان توسط مهندس زارعی از صنعتگران و کارآفرینان با تجربه این حوزه برگزار شد، بیان کرد: کارگاه آموزشی "اشتغال‌پذیری و سرمایه‌گذاری در منابع انرژی تجدیدپذیر" به مدت سه روز در دانشگاه برگزار و مورد استقبال بسیاری از دانشجویان و صنعتگران قرار گرفت.

دکتر گروهی ضمن تاکید بر ضرورت حرکت کشور به سمت منابع انرژی تجدیدپذیر به عنوان جایگزین منابع سوخت‌های فسیلی، بیان کرد: هدف از برگزاری این کارگاه مهارت‌افزایی دانشجویان، ایجاد انگیزه جهت اشتغال‌زایی و کارآفرینی دانشجویان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و همچنین توسعه صنعت این منابع انرژی در جنوب استان کرمان بود.
وی با اشاره به پتانسیل بالای جنوب استان کرمان جهت تولید انرژی از منابع انرژی تجدیدپذیر، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این کارگاه و کارگاه‌های مشابه دیگر برخی از دانشجویان دانشگاه جیرفت که بزرگترین مرکز آموزش عالی و پژوهشی جنوب استان کرمان می‌باشد بعد از اتمام تحصیل جذب این صنعت شده و به اشتغال‌زایی و کارآفرینی در این حوزه بپردازند.

دکتر گروهی با اشاره به راهبرد دانشگاه جیرفت در راستای ارتقای ارتباط جامعه و دانشگاه و همچنین حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و کارآفرین گفت: پرورش دانشجویان با سواد و با مهارت که در مسیر رفع مشکلات کشور و منطقه گام بردارند، یکی از اولویت های اصلی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جیرفت است.