امنیت پایدار یکی از مؤلفه‌های اصلی توسعه همه‌جانبه است.
رییس دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که امنیت پایدار یکی از مؤلفه‌های اصلی توسعه همه جانبه یک کشور و منطقه محسوب می‌شود گفت: در راستای ایجاد امنیت پایدار می‌توان با هم‌افزایی جامعه دانشگاهی و حوزه قضایی شهرستان جیرفت، گام‌ مؤثری برداشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در نشست با دادستان شهرستان جیرفت افزود: هم‌افزایی و تعامل باعث ارائه خدمات متناسب با نیاز جامعه می‌شود و این مهم رضایتمندی مردم را به همراه خواهد داشت.

وی ضمن قدردانی از تلاش و همراهی دستگاه قضایی با جامعه دانشگاهی خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی در جنوب کرمان و با بهره مندی از 110 عضو هیات علمی جوان و توانمند، یکی از مهم‌ترین رسالت‌های خود را کمک به توسعه پایدار کشور و به ویژه منطقه می‌داند.

دکتر کوهستانی با اشاره به ابلاغ راهبرد جدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر ارتقای سطح تعاملات دانشگاه با جامعه، بیان کرد: در این راستا دانشگاه جیرفت با امضای تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با دستگاه‌های اجرایی در شهرستان و منطقه توانسته گام‌های مؤثری بردارد.

وی بیان کرد: بر اساس سند راهبردی دانشگاه جیرفت حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و کارآفرین یکی از اولویت‌های این دانشگاه است، که این مهم نیازمند همراهی همه دستگاه‌های اجرایی است.

در ادامه این نشست دادستان شهرستان جیرفت گفت: دستگاه قضایی شهرستان در راستای توسعه همه جانبه منطقه حرکت می‌کند و در این مسیر نیازمند همراهی جامعه علمی می‌باشد.

آقای سلامی افزود: در راستای کاهش جرائم خشن در شهرستان فعالیت‌های مؤثری توسط دستگاه‌های متولی با همکاری مردم انجام شده است و این فعالیت‌ها کاهش چندین درصدی جرایم را در پی داشته است.

وی با تاکید بر اثربخشی فعالیت‌های پژوهشی و علمی در کاهش جرایم و آسیب ها، بیان کرد: از همیاری و پژوهش اساتید دانشگاه جیرفت در این حوزه استقبال می‌کنیم.