امنیت پایدار محصول مشارکت عموم جامعه است
رییس دانشگاه جیرفت گفت: نگاه مسئولانه و مشارکت همه جانبه عموم مردم در تامین امنیت، زمینه‌ساز تحقق امنیت پایدار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر شاپور کوهستانی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت با فرماندهی انتظامی شهرستان جیرفت، ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی افزود: تلاش‌های خانواده بزرگ نیروی انتظامی باعث ایجاد احساس امنیت در جامعه و ارتقای شاخص‌های امنیتی منطقه شده است.

وی تصریح کرد: برای ایجاد جامعه‌ای پویا و توسعه‌یافته وجود امنیت پایدار یک ضرورت است و این مهم نیازمند همکاری و مشارکت همه مردم است.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ارتباط بین جامعه و دانشگاه بیان کرد: در این راستا دانشگاه جیرفت با برخورداری از نیروی‌انسانی کارآمد و جوان آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف در راستای رفع نیاز‌های جامعه با دستگاه‌های اجرایی همکاری نماید.

وی از سوق‌دادن پژوهش‌های اعضای هیات علمی و دانشجویان به سمت رفع نیاز‌های جامعه و به ویژه منطقه خبر داد و افزود: در این راستا از طرح‌های دانش بنیان که برای رفع نیازهای جامعه باشد حمایت ویژه می‌شود.

در ادامه این نشست تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه و نیروی انتظامی شهرستان جیرفت به امضا رسید.