ویژه برنامه گرامیداشت سالروز آغاز امامت حضرت مهدی (عج) در دانشگاه جیرفت برگزار شد
ویژه برنامه گرامیداشت سالروز آغاز امامت حضرت مهدی (عج) با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت در این آیین گفت: فارق از مذهب و مکتب که همه ادیان الهی منتظر موعود آخرالزمان هستند، هر مسلمان نسبت به شناخت امام زمان خود باید تلاش کند.

حجت‌الاسلام اصغر شاهرخی با بیان این مطلب که وظیفه ما به عنوان مسلمان شناخت امام زمان (عج) است، افزود: شناخت معرفت پیش نیازی برای خودسازی و آماده‌سازی جهان هستی برای ظهور امام زمان (عج) است.

در ادامه این آیین حجت‌الاسلام حاج غنی گفت: جامعه ما از ظهور فاصله دارد و منتظران ظهور باید در خودشان تغییر ایجاد کنند.

این آیین با همکاری دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، مدیریت فرهنگی، انجمن‌ها و کانون‌های دانشگاه با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری به ویژه اجرای تئاتر هنرمند کشوری شهرستان جیرفت (آقای رادمنش)  همراه بود.