بسیجی هرگز خود را طلبکار نظام و مردم نمی‌داند
نماینده کرمان در مجلس خبرگان رهبری داشتن روحیه و تفکر بسیجی را موجب کسب موفقیت بیشتر دانست و گفت: تفکر بسیجی باعث می‌شود که انسان با وجود تمام کارهایی که انجام می‌دهد هرگز خود را طلبکار نداند و همواره خود را بدهکار نظام و انقلاب و مردم بداند و در مسیر احقاق حق مظلومان قدم بردارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، آیت الله امان‌الله علیمرادی در جلسه بصیرتی و هم‌اندیشی اساتید دانشگاه جیرفت که به مناسبت هفته بسیج با حضور هیئت رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی در این دانشگاه برگزار شد، اسلام ناب محمدی و اخلاص در انگیزه را قاعده اصلی بسیج  دانست و افزود: در اندیشه صحیح بسیجی اعتقاد بر این است که انسان کار را فقط برای خدا انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: بسیج یک کلمه حکیمانه است که از قلب امام (ره) سرچشمه گرفت و به زبان ایشان جاری شد و اکنون مانند درختی استوار در ایران و دیگر کشورهای جهان در حال ثمردهی است.

آیت الله علیمرادی تقویت روحیه بسیجی در دانشگاه و در بین اساتید دانشگاه را مهم دانست و خاطرنشان کرد: خاصیت علم گره‌گشایی و دفع آفات است و شأن دانشگاه و علم نور است و نور هم هر کجا وارد شود ظلمت را از بین می‌برد.

وی با بیان اینکه بسیج باید صیانت شود و ارتفاء پیدا کند، اظهار کرد: مبنای فکری بسیج این است که تنها برنامه نجات انسان اسلام ناب محمدی است و بسیجی با تمام وجود اعتقاد دارد که اسلام ناب پاسخگوی تمام نیازهای انسان است.

آیت‌الله علیمرادی بنا به گفته حضرت امام (ره) بسیج را «لشکر مخلص خدا» دانست و ادامه داد: انگیزه خالصانه در کنار اعتقاد به اسلام ناب محمدی است که خلوص بسیجی را ایجاد می‌کند و این اخلاص باعث می‌شود که انسان از جان و مال خود در احقاق حق مظلومان هزینه کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در پایان این نشست اساتید دانشگاه جیرفت در یک هم‌اندیشی صمیمانه با آیت‌الله علیمرادی به گفتگو و بیان نظرات و دغدغه‌های خود پیرامون مسائل روز پرداختند.