مراسم بزرگداشت سردار سپاه اسلام و انقلاب شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه جیرفت برگزار شد
مراسم بزرگداشت سردار سپاه اسلام و انقلاب شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور امام جمعه جیرفت، هیئت رئیسه دانشگاه و حضور پرشور اساتید و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت امام جمعه جیرفت در این آیین گفت: یکی از مهمترین وظایف دانشگاه در این برهه از زمان شناخت و معرفی ابعاد گوناگون شخصیتی سپهبد حاج قاسم سلیمانی به جامعه است.

حجت‌الاسلام سعادت‌فر افزود: مجامع علمی باید از منظر دینی، سیاسی، اجتماعی روانشناختی شخصیت و رفتار سردار دل‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

وی تصریح کرد: آنقدر شخصیت بزرگ اما متواضعی آن شهید بزرگوار دارد که می‌توان بسیاری از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری دانشجویان را در این راستا هداست کرد.

امام جمعه جیرفت خاطرنشان کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با جانفشانی در مقابل استکبارهای جهانی ایستاده بود و غده سرطانی که آن‌ها در منطقه ایجاد کرده بودند جنگید و آن را حذف کرد و امروز نه تنها در کشور و دنیای اسلام بلکه در همه ادیان و جهان مورد محبت مردم قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این آیین با مدیحه‌سرایی، عزاداری و خواندن دکلمه در باره شخصیت آن شهید بزرگوار همراه بود.