جامعه دانشگاه جیرفت از مدافعان سلامت جنوب کرمان تقدیر کرد.
معاون استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت به نمایندگی از جامعه دانشگاهی با حضور در بیمارستان های جیرفت و کهنوج از کادر درمانی، پرستاران و پزشکان که در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا قرار داردند قدر دانی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت حجت الاسلام اصغر شاهرخی معاون استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت در این آیین که با حضور مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت و جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همراه بود گفت: امروز مدافعان سلامت در جبهه ای قرار گرفتند که هر لحظه آن جهاد است و تلاش های شما مبارزان خط مقدم با هیچ چیزی جبران نخواهد شد.

وی تصریح کرد: جامعه دانشگاهی جنوب استان کرمان به ویژه دانشگاه جیرفت ضمن قدر دانی از تلاش های شما مدافعان سلامت اعلام آمادگی می کند در همه زمینه ها به شما جهادگران یاری برساند.

در این آیین با اهداء لوح تقدیر و هدیه از اقدامات ارزنده تلاشگران عرصه سلامت در مقابله با بیماری کرونا قدردانی شد.