نشست شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه جیرفت برگزار شد
نشست شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه جیرفت با حضور جانشین و معاون نیروی انسانی سازمان بسیج اساتید استان کرمان و اعضای شورای مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در این نشست حجت‌الاسلام ‌اصغر شاهرخی معاون استانی دفتر نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت گفت: وظیفه بسیج اساتید در جامعه بسیار سنگین است لذا بسیج اساتید باید در بحث علم، علم آفرین و در موضوع فرهنگ فرهنگ ‌آفرین باشد.

وی افزود: بسیج اساتید می‌تواند در بندهای مختلف بیانیه گام دوم انقلاب به ویژه بندهایی که مرتبط به مباحث علمی و پژوهشی است ورود جدی داشته باشد و اساتید بسیجی با رفتار و منش خود می‌توانند بیش از پدر و مادر بر دانشجویان تاثیرگذار باشند و موجب آگاهی‌بخشی آن‌ها در مباحث مختلف به ویژه نسبت به معضلاتِ موجود در جامعه شوند.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه جیرفت، دکتر "ارسلان برازنده" نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این کانون، بیان کرد:  فعالیت‌های بسیج اساتید دانشگاه با حمایت های رئیس و هیات رئیسه دانشگاه، و به صورت مشارکتی با دفتر نهاد رهبری و مدیریت فرهنگی دانشگاه اجرا شده است که اخیرا به دلیل شرایط ایجاد شده ناشی از کرونا و نیز وقوع حوادثی مانند سیل در جنوب استان، تاکید ما بر جمع‌آوری و توزیع کمک‌های مومنانه بین نیازمندان در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب به امر مواسات بوده است.

در ادامه جانشین سازمان بسیج اساتید استان کرمان دکتر "عیسی مرادی" با تقدیر از فعالیت‌های کانون بسیج اساتید دانشگاه جیرفت بر لزوم و اهمیت ورود تمامی مردم به لبیک به امر ولی فقیه در امر کمک‌های مومنانه تاکید نمود.

وی افزود: امیدوارم به برکت کمک‌های مومنانه انجام شده توسط همه مردم به ویژه شما اساتید بسیجی، هرچه زودتر شر این ویروس منحوس از سر مردم برداشته شود.

دکتر مرادی با تاکید بر لزوم تمسک به امر رهبری، بیان داشت: هرجا در تاریخ دست از دامن ولایت برداشته شد، مشکلات و معضلات در جامعه زیاد شده و این موضوع لزوم توجه ما به امر ولی فقیه را نشان می‌دهد.

وی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را نمونه واقعی یک بسیجی و مالک اشتر رهبری خواند و بیان  داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر پیکر افراد بزرگ زیادی نماز خواند، ولی نماز خواندن ایشان بر پیکر مطهر سردار دلها متفاوت بود.

مرادی اعتماد به دشمن را ذلت آفرین دانست و بیان کرد: حاج قاسم را هیچ کس در این دنیا به طور کامل درک نخواهد کرد. ان‌شاالله ما هم بتوانیم راه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را ادامه دهیم تا هم دنیا و هم آخرت را داشته باشیم

لازم به توضیح است که در پایان این نشست ضمن هم‌اندیشی در مورد مباحث مرتبط با فعالیت بسیج اساتید و مباحث روز جامعه، اعضای شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه جیرفت از سوی نمایندگان سازمان بسیج اساتید استان حکم مسئولیت به آن‌ها ابلاغ شد.