اهانت به پیامبر اسلام، ذره‌ای از نور دردانه‌ی خلقت را خاموش نخواهد کرد
در پی سناریوهای تکراری نشریه‌ی فرانسوی شاری ابدو و رفتارهای اسلام‌ستیزانه آن‌ها در اهانت به پیامبر اسلام (ص)، با ادعای آزادی بیان، بسیج اساتید دانشگاه جیرفت با صدور بیانیه‌ای این اقدام را محکوم کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیل می‌باشد:

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ

می‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا نور خود را کامل خواهد گردانید اگر چه کافران ناخشنود باشند.

سناریوی شیطانی اهانت نشریه‌ی فرانسوی شارلی ابدو و حمایت رئیس جمهور منفور فرانسه از این عمل غیراخلاقی و اسلام‌ستیزانه تنها کسانی که به دنبال گسترش فضای انزجار میان جوامع بشری هستند را متضرر می‌کند و سقوط حکومت‌های استکباری را سرعت می‌بخشد.

پیامبر آخرالزمان به همراه دین آسمانی اسلام آمده است، که هرگونه بی‌ارزش کردن و انکار پیامبری از پیامبران خدا را منع کند، همانگونه که تعرض به نمادهای دینی را نهی کرده است. حضرت محمد (ص) پیام‌آور یگانگی خداوند و احیای همه‌ی ارزش‌های اخلاقی است و قطعاً نام او بر لوح دل فطرت‌های خداجو تا همیشه تاریخ ماندگار خواهد بود، چرا که وعده‌ی الهی بر این است که حکومت نهایی جهان حکومت اسلام خواهد بود و ترس و نفرت کافران از این حقیقت انکارناپذیر و اینگونه دشمنی‌ها و بی‌حرمتی‌ها به ساحت پیامبر اعظم ذره‌ای از نور وجودی این دردانه‌ی خلقت را خاموش نخواهد کرد...

ما اساتید و کارکنان دانشگاه جیرفت، اهانت به ساحت پاک و نورانی رسول مهربانی‌ها را که هیچ ارتباطی به آزادی بیان و عقیده ندارد و صرفاً ناشی از تعصبی نامطلوب و ترسی عمیق از عالم‌گیر شدن اسلام عزیز است را، محکوم می‌کنیم و بر خود واجب می‌دانیم که سیره‌ی پیامبر رحمت، عدالت، گذشت، انصاف و تلاش ایشان در مسیر خیر و صلاح همه‌ی بشریت را نشر دهیم. ان شالله.

بسیج اساتید دانشگاه جیرفت