رئیس دانشگاه جیرفت هفته بسیج را گرامی داشت
رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی ضمن گرامی داشت هفته بسیج گفت: امروز جامعه دانشگاهی و علمی کشور بیش از هر زمان دیگر نیازمند روحیه بسیجی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در متن پیام دکتر مرتضی مختاری آمده است؛ بسیج معنای الگوی وحدت ملی و هفته بسیج، یادآور تشکیل مردمی ترین نهاد ارزشی از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی(ره) و فرصت مناسبی است برای پاسداشت رشادت های بی بدیل حماسه سازانی که در سرنوشت ساز ترین صحنه های تاریخ انقلاب اسلامی، نقشی ویژه ایفا کرده اند.

بسیج را باید برخاسته از بطن انقلابی دانست که حق باوری، آزادی و اعتلای ایران اسلامی را معنا می‌دهد و رمز موفقیت بسیج نیز تلاش خالصانه در راه دفاع و توسعه گفتمان انقلاب اسلامی است.

در دوران دفاع مقدس رشادت‌ها و فداکاری‌های نیروهای بسیج مردمی در کنار سایر مدافعان این آب و خاک و تحت هدایت امام امت موجب شد که امروز ایران اسلامی از امنیت و ثباتی کم‌نظیر بهره گیرد.

امروزه نیز اساتید و دانشجویان بسیجی در پرتو عمل به منویات مقام معظم رهبری، پیشتاز حرکت پر شتاب علمی جمهوری اسلامی ایران هستند و تخصص و تعهد آنان در تولید علم و توسعه مرزهای دانش، تضمینی برای آینده پرافتخار کشور است.

اینجانب به نمایندگی از  اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جیرفت، سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به عنوان نهادی انقلابی، بالنده و پویا را به همه بسیجیان تبریک می‌گویم و از خداوند منان توفیق بیشتر همه بسیجیان که در راه تحقق آرمان‌ها و مطالبات ملت شریف ایران قدم بر‌می‌دارند، آرزومندم.