پیام رئیس دانشگاه جیرفت به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر
رئیس دانشگاه جیرفت به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت متن پیام دکتر مرتضی مختاری به شرح زیر است؛

بیش از چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می گذرد و تاریخ این سرزمین  فصل جدیدی از مسائل مختلف  را تجربه کرده است. روزهای دهه مبارک فجر یادآور از خود گذشتگی های مردمی است که با  شعار استقلال، آزادی و حاکمیت نظام جمهوری اسلامی را سردادند و با جهاد و خستگی‌ناپذیری خود، به رغم همه موانع و دشمنی های استکبار جهانی، تحقق عملی آن را به جهان اثبات کردند.

جامعه دانشگاهی کشور نیز در این حرکت عظیم دوشادوش مردم در همه عرصه ها ایستاد و به ‌عنوان بازوی پرتوان علم و فناوری کشور، با بهره‌مندی از اساتید، دانشمندان، پژوهشگران، دانشجویان و همه دلباختگان عرصه دانش، با جدیت و اهتمام ویژه، به‌صورت شبانه‌روزی به وظیفه ذاتی خود که تولیدات علمی بر پایه دانش بومی بود عمل کردند.

امروز وظیفه جامعه دانشگاهی از دوران طلایی دفاع مقدس سنگین تر شده است، لذا باید با توجه به برهه زمانی که در آن هستیم و از طرفی فشار­های دشمنان بر پیکره این انقلاب باعث شده همه دلسوزان به این انقلاب و نظام اسلامی به ویژه جامعه دانشگاهی تلاشی دوچندان داشته باشند تا با پیروزی بر دشمنان همانند گام اول انقلاب، گام دوم را با استواری برداشته و به سوی رشد و تعالی حرکت خود را ادامه دهیم.

در پایان لازم می‌دانم به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاه جیرفت، در روزهای پرافتخار و غرورآفرین ایام‌الله دهه مبارک فجر، یاد و خاطره همه شهدا، امام شهدا، شهدای عرصه جهاد علمی کشور و همه‌کسانی که در راه پیشرفت و اعتلای ایران اسلامی گام برداشته‌اند، گرامی داشته و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و آغاز این دهه پرعظمت را خدمت مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، مردم شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می کنم. امید آنکه در پرتو عنایات حضرت حق‌تعالی و منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، توفیق خدمت داشته و شاهد سربلندی بیش‌ازپیش ایران اسلامی باشیم.