انعقاد تفاهم نامه استقرار شعبه صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه جیرفت
تفاهم نامه ایجاد و استقرار شعبه‌ای از صندوق پژوهش و فناوری استان بین رئیس دانشگاه جیرفت و رئیس صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان منعقد شد.

در راستای فرآهم کردن زیرساخت­ ها و تسهیل شرایط ایجاد کسب و کارهای فناورانه و دانش­ بنیان در جنوب کرمان تفاهم نامه ایجاد و استقرار شعبه‌ای از صندوق پژوهش و فناوری استان بین دکتر مرتضی مختاری رئیس دانشگاه جیرفت و مهندس علی گرامی رئیس صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان منعقد شد.

دکتر مختاری هدف از ایجاد شعبه صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان در دانشگاه جیرفت را گرد هم آوردن تمامی حلقه­ های زیست بوم کارآفرینی در منطقه عنوان کرد و اظهار داشت که این اقدامات به تحقق اقتصاد مقاومتی در منطقه جنوب کرمان کمک شایانی خواهد کرد. استقرار صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه جیرفت خدمات رسانی این صندوق به واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان جنوب کرمان را تسهیل خواهد کرد.