مراسم یادبود زنده یاد مهندس محمودی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، مراسم زنده یاد مهندس محمودی، رئیس فقید دانشکده کشاورزی جیرفت 21 اردیبهشت ماه 1400، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر مرتضی مختاری رئیس دانشگاه در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و نام شادروان مهندس محمودی، برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال طلب مغفرت، رحمت و همنشینی با اولیا و صالحین مسألت نمود.

ایشان با یادآوری گوشه‌ای از فضائل و ارزش‌های والای اخلاقی مرحوم مهندس محمودی افزود: آن استاد فقید عمر پر برکت خود را در راه اعتلای مراتب علمی، دینی و فرهنگی این مرز و بوم سپری نمودند.

دکتر مختاری سخت‌کوشی، پشتکار، دقت و رعایت نظم در امور، خوشرویی، تواضع، فروتنی، سعة‌صدر، صراحت در کلام و ولایت‌مداری را از ویژگی‌های بارز مرحوم مهندس محمودی برشمرد و گفت: آن استاد وارسته به عنوان فردی ولایت‌مدار و متعهد همواره در دانشگاه و محیط اجتماعی منشأ اثر و الگوی شایسته‌ای برای همکاران و دانشجویان بودند.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی؛ معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت با اشاره به آیه 46 سوره مبارکه کهف از قرآن کریم گفت: خداوند متعال در این آیه شریفه می‌فرمایند: الْمَالُ وَالْبَنُونَ زِینَةُ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِنْدَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا؛ مال و فرزندان زینت حیات دنیاست و اعمال صالح که (تا قیامت) باقی است نزد پروردگار از نظر ثواب بهتر و از نظر امیدواری نیکوتر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی بیان کرد: بر اساس این آیه شریفه؛ اکثر مردم از ارزش کارهای نیک بی‌خبر هستند و بیشتر آنها خیر و سعادتمندی را در جمع‌آوری مال دنیا می‌پندارند. باید بدانیم که مال و فرزند زینت دنیا است و برای آخرت به فکر اعمالی باشیم که اجر اخروی دارند؛ زیرا هیچ عمل صالحی نزد خداوند بی‌اجر نیست و پاداش اعمال خیر ماندگار است.

ایشان با تاکید بر اینکه باید از سرمایه‌های خود برای توشه آخرت بهره ببریم، افزود: تربیت شاگردان بی‌شمار در سالیان متمادی برای شادروان مرحوم مهندس محمودی باقیات صالحات است و از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده اجر و مغفرت آرزومندیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی یادآور شد: حیات حقیقی انسان‌ها در سرای آخرت است؛ بنابراین همه باید آینده‌نگر و دوراندیش باشیم و برای سفر آخرت توشه راه برگیریم؛ چرا که در فردای قیامت باید پاسخگوی همه اعمال خود باشیم.

در ادامه دکتر برخوری، عضو هیأت علمی دانشگاه جیرفت و رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان، از اقوام زنده یاد مهندس محمودی ضمن گرامیداشت یاد و نام شادروان مهندس محمودی به بیان گوشه‌ای از فضائل اخلاقی مرحوم مهندس محمودی پرداخت و بیان داشت: ولایت‌مداری، پایبندی به نماز اول وقت، سخت‌کوشی و تواضع را از ویژگی ممتاز مهندس محمودی دانست و گفت: ایشان در طی دوران تدریس همواره دانشجویان را به مثابه فرزندان خود می‌پنداشت و دلسوزانه برای تربیت و تعلیم آنان تلاش می‌کرد.

در ادامه آقای جیهندیار محمودی، برادر زنده یاد مهندس محمودی به نمایندگی از خانواده گرامی آن مرحوم ضمن تشکر از هیات رئیسه دانشگاه و به‌ویژه جناب آقای دکترمختاری، ریاست محترم دانشگاه، از ابراز همدردی و حضور همکاران گرانقدر در این مراسم قدردانی نمود.

در این مراسم زندگینامه زنده یاد مهندس محمودی که دست­نوشته ایشان بود  قرائت گردید .در راستای تجلیل از زنده یاد مهندس محمودی سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی به نام آن مرحوم نام گذاری شد  تا با این اقدام یاد و خاطره این استاد فرهیخته در دانشگاه جیرفت زنده بماند.