پذیرش دانشجو بر مبنای سوابق تحصیلی در دانشگاه جیرفت برای سال تحصیلی 1401 - 1400
ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی برای داوطلبین عزیز، به اطلاع داوطلبان متقاضی پذیرش صرفا بر مبنای سوابق تحصیلی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال 1400 می رساند انتخاب رشته برای پذیرش برمبنای سوابق تحصیلی در دانشگاه جیرفت شروع شده است.

داوطلبان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

دانشگاه جیرفت در همین راستا در مقطع کارشناسی برای سال تحصیلی جدید (1401-1400) در رشته‌های زیر بدون کنکور دانشجو می پذیرد:

برای اطلاع دقیق از سایر شرایط و ضوابط به سایت سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و جدیدترین «دفترچه راهنما و انتخاب رشته تحصیلی پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی» مطالعه گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از شنبه تا چهارشنبه در ساعات اداری (ساعت 7:30 تا ساعت 13:30)  با شماره تلفن 03443347066 حوزه معاونت آموزشی دانشگاه جیرفت  تماس حاصل فرمایید.