رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی از برگزار کنندگان آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور (آزمون سراسری 1400) قدردانی کرد.
رئیس دانشگاه جیرفت ضمن قدردانی از برگزار کنندگان آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور از همکاری و همراهی دستگاه های اجرایی شهرستان جیرفت برای برگزاری مطلوب این آزمون ها تشکر کرد.

به گزار روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر مرتضی مختاری در این پیام آورده است؛

با احترام؛ توفیق خدمت به نیکوترین و شایسته ترین مردم در نظام اسلامی فرصت گرانبها و پر افتخاری است، که رضایت پروردگار متعال را در پی خواهد داشت و به یقین، کسانی موفق و سربلند خواهند بود که بتوانند به خوبی از این فرصت برای جلب رضایت خداوند و خدمت صادقانه و مؤثر به مردم نهایت استفاده را ببرند. انجام یکی دیگر از ماموریت‌های خطیر دانشگاه در کمال سلامت، آرامش و موفقیت، یعنی برگزاری آزمون سراسری 1400 که حاصل تلاش‌های بی‌دریغ، همکاری شبانه روزی، تلاش خستگی ناپذیر، همراه با قلوب آکنده از مهر شما است، نمونه‌ای از نمود عینی و علنی همدلی و همزبانی است که توانست افتخار دیگری بر افتخارات دانشگاه بیافزاید.

از این رو از تمامی همکارانی که در انجام این مهم یاری‌رسان دانشگاه بودند از جمله دست‌اندر‌کاران گرانقدر در حوزه های مختلف دانشگاه جیرفت، فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش شهرستان جیرفت و دستگاه های اجرایی با رعایت حداکثری الزامات بهداشتی که نمادی از استمرار جریان علمی کشور است، ما را یارى رسانده‌اند، قدردانی می‌کنم و دعای خیر خویش را نثار این عزیزان می‌دارم.

موفقیت و بهورزی روز افزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر مرتضی مختاری

رئیس دانشگاه جیرفت