پوسترنخستین همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم رو نمایی شد
پوسترنخستین همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم با حضور امام جمعه جیرفت، هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت، معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، مسئول بسیج اساتید و بسیج ادارات، در دانشگاه جیرفت رو نمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، امام جمعه جیرفت در حاشیه این آیین گفت: برگزاری این همایش باید در شأن و مقام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی باشد لذا از همه ظرفیت های شهرستانی و استانی استفاده شود.

حجت الاسلام دکترمیثم تارم تصریح کرد: دانشگاه جیرفت به عنوان برگزار کننده این همایش باید ابعاد شخصیتی سردار دلها را در بخش­های مختلف به دانشجویان بشناساند.

وی خاطرنشان کرد: در بعد بین المللی نیز باید از ظرفیت های کشوری و لشکری به خوبی استفاده شود.

رئیس دانشگاه جیرفت در ادامه این آیین گفت: برنامه ریزیبرگزاری همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم از سال گذشته در دانشگاه جیرفت آغاز شده است.

دکتر مرتضی مختاری هدف از برگزاری این همایش را بررسی تفکر و رفتار این شخصیت بی نظیر در ابعاد و محور های مختلف دانست و افزود: از دیگر اهداف این همایش بزرگداشت مقام سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ادای احترام و قدردانی از همه مجاهدت های او در طول 40 سال جهاد در برابر استکبار و ظلم بیان کرد.

دکتر مختاری با اشاره به تشکیل ستاد برگزاری و شورای سیاست گذاری این همایش بیان کرد: امیدواریم با تلاش همه دانشگاه ها، دستگاه های اجرایی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر افرادی که در این همایش ما را یاری می کنند بتوانیم این همایش را در نام و شأن شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار کنیم.

در ادامه این آیین معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت گفت: محور های همایش در سه بخش تاریخی، ادبی و فرهنگی تدوین شده است که در پوستر همایش به سه زبان (فارسی، عربی و انگلیسی) منتشر خواهد شد.

حجت الاسلام اصغر شاهرخی تصریح کرد: در راستای اطلاع رسانی در بعد بین المللی باید با رایزن های فرهنگی و علمی وزارت امور خارجه نشست برگزار شود.

نخستین همایش بین المللی علمی و فرهنگی تاریخ و ادبیات پایداری در مکتب حاج قاسم  در دی ماه1400 همزمان با سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور اشخاص تاثیر گذار محور مقاومت و همرزمان سردار دلها در دانشگاه جیرفت برگزار خواهد شد.