نشست هیئت رئیسه دانشگاه با روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی برگزار شد
نشست هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت با روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی با محوریت برنامه ریزی برای سال تحصلی جدید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه در این نشست ضمن قدردانی از همه معاونین، مدیران، روسای دانشکده، اعضای هیات علمی و دانشجویان برای تلاش در راستای ایجاد فضای آرام در سال تحصیلی گذشته گفت: وجود ویروس منحوس کوید19 در سال گذشته باعث شد، آموزش که یکی از مهمترین وظایف دانشگاه است، با محدودیت­هایی روبه رو شود، اما با تلاش همه همکاران در دانشگاه این مهم به فرصت تبدیل شد و امروز با حرکتی رو به جلو در این عرصه در حال ارایه خدمات به جامعه هدف هستیم.

دکتر مرتضی مختاری افزود: آموزش بر خط در دانشگاه نقاط ضعفی دارد که امیدواریم با همکاری و همدلی همه همکاران این مهم را بر طرف کنیم.

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال جدید پاسخگویی به جامعه هدف است که این مهم نیازمند همراهی همه اجزای سیستم است.

رئیس دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: امروز باید نگاه به آموزش مجازی و ادامه آن در دانشگاه ها به فرصت تبدیل شود و اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه توجه ویژه به این مهم داشته باشند.

وی در راستای ایجاد ارتباط با جامعه و صنعت بیان کرد: حرکت دانشگاه جیرفت به سمت دانشگاه کارآفرین شروع شده است، لذا باید با برنامه ریزی و شناسایی معضلات و مشکلات منطقه در پی رفع آنها با کار تحقیقاتی در جامعه باشیم.

در ادامه این نشست معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ضمن قدر دانی از اعضای هیات علمی و سایر مدیران دانشگاه گفت: باید به دنبال رفع مشکلات آموزش مجازی باشیم و این مهم نیازمند همراهی همه مدیران است.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: زیرساخت های آموزش مجازی در منطقه جنوب کرمان ضعیف است لذا برخی دانشجویان با مشکلاتی در این زمینه روبه رو هستند، امیدواریم رفع مشکلات در این حوزه در دستورکار مسئولان حوزه فناوری و ارتباطات منطقه باشد.

در ادامه این نشست معاونین دانشگاه ضمن ارایه گزارش بر رفع مشکلات آموزش مجازی تاکید کردند و همچنین روسای دانشکده ها و مدیران گروهها در مورد مسائل مختلف دانشگاه از جمله بحث آموزش مجازی نظرات خود را ارائه نمودند.