دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی در دانشگاه جیرفت برگزار می شود
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به ایجاد ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت گفت: دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی در تاریخ چهارم و پنجم آذر ماه سال جاری به مدت دو روز در دانشکده علوم پایه دانشگاه جیرفت برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر مرتضی مختاری ارائه دستاوردهای پژوهشی در حوزه شیمی و صنایع شیمیایی و همچنین تبادل دیدگاه های پژوهشگران و دست اندرکاران صنایع شیمیایی و به ویژه مشکلات صنایع شیمیایی منطقه را از اهداف این همایش برشمرد.

وی با اشاره به تدوین سند راهبردی دانشگاه جیرفت تصریح کرد: مهمترین اولویت دانشگاه جیرفت در سند راهبردی، رفع نیاز ها و مشکلات جامعه با استفاده از توان علمی اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

دکتر مختاری با بیان این مطلب که در جنوب کرمان صنایع مختلفی وجود دارد خاطرنشان کرد: ظرفیت منطقه جنوب استان کرمان، نیاز به حمایت جدی در حوزه علوم و صنایع شیمیایی دارد که می توان با برگزاری این همایش ها زمینه حضور اساتید و محققان در این بخش را فراهم کرد و گام‌های توسعه‌ای برای ارتقای صنایع در منطقه برداشت.

رئیس دانشگاه جیرفت بیان کرد: به‌کارگیری ظرفیت های علمی در حوزه صنایع، بخصوص صنایع شیمیایی در شرایطی که کشور در بسیاری از موارد وابسته به واردات است، منجر به افزایش توان تولید داخلی می‌شود.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری چنین همایش‌هایی علاوه بر کمک به رشد صنایع در منطقه، هدایت دانش آموختگان دانشگاهی به سمت کارآفرینی در حوزه های مورد نیاز جامعه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان است.

دکترمختاری افزود: با استفاده صحیح و مناسب از ظرفیت دانش آموختگان در این حوزه می توان از ظرفیت های صنایع منطقه به نحو مطلوب استفاده و با ارزش افزوده ایجاد شده از آن، زمینه توسعه و پیشرفت را برای کشور به ارمغان آورد.

رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه جیرفت در ادامه گفت: اولین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی در سال 95 در دانشگاه جیرفت با استقبال خوب صنعتگران و دانش پژوهان این حوزه برگزار شد لذا با تلاش اعضای هیات علمی دانشکده علوم پایه دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی با همکاری انجمن شیمی ایران و دانشگاه های منطقه در آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

دکتر محبوبه زاهدی فر افزود: یکی از برنامه های دانشگاه ها بستر سازی مناسب جهت ارتباط هرچه بیشتر جامعه دانشگاهی با صنعت جهت حل مشکلات صنایع است و دومین همایش توسعه در علوم و صنایع شیمیایی درنظر دارد با فراهم آوردن بستری مناسب زمینه ساز ارائه پژوهش‌های کاربردی در این زمینه باشد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای رشد روز افزون صنایع شیمیایی و پژوهش های کاربردی، لزوم تبادل نظرات در جمع پژوهشگران و دست اندرکاران شیمی حائز اهمیت است.

دکتر زاهدی فر با بیان این مطلب که ارائه پژوهش‌هایی با دیدگاه های هدفمند جهت ارتقا ارتباط صنعت و دانشگاه ازجمله اهداف این همایش است بیان کرد: علاقه مندان جهت شرکت و یا ارایه مقاله می توانند به سایت همایش به آدرس http://ncdsci.ujiroft.ac.ir مراجعه نمایند.