گره‌گشایی از مشکلات جامعه هدف اصلی دانشگاه جیرفت است
سرپرست دانشگاه جیرفت با اشاره به نقش آفرینی دانشگاه ها در رفع مشکلات جامعه گفت: یکی از اهداف مهم دانشگاه جیرفت گره گشایی مشکلات جامعه و منطقه جنوب کرمان است که اعضای هیات علمی باید در این راستا کوشا باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه افزود: جنوب استان کرمان یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی و دامی است و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی می توانند در این عرصه پهناور نقش بسزایی در رفع نیاز های این بخش داشته باشند.

وی با اشاره به پویایی پژوهش در دانشگاه و حرکت به سمت پژوهش کاربردی و رفع مشکلات منطقه بیان کرد: امروز نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها یک نگاه صرفا آموزشی نیست و دانشگاه­ها باید در خط مقدم تولید تکنولوژی و فناوری قرار داشته باشند و این مهم نیازمند حرکت اعضای هیات علمی است.

دکتر شکفته با اشاره به وجود ظرفیت های عظیم در منطقه و همچنین وجود دستگاه های متعدد در آزمایشگاه های دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: اعضای هیات علمی به دنبال کار تحقیقاتی کاربردی باشند و هیئت رئیسه دانشگاه با تمام توان از اینگونه طرح ها حمایت ویژه خواهد کرد.

در ادامه این نشست صمیمی اعضای هیات علمی به بیان نظرات و دیدگاه های خود در این زمینه پرداختند.