ویژه برنامه روز جهانی مبارزه با ایدز در دانشگاه جیرفت برگزارشد.
سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه جیرفت با اشاره به روز جهانی ایدز گفت: ویژه برنامه ای به مناسبت این روز با حضور کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر مسلم بسیج در حاشیه این برنامه افزود: دانشگاه جیرفت در راستای فعالیت های اجتماعی و در راستای نهادینه کردن فرهنگ پیشگیری از معضلات اجتماعی و به ویژه بیماری هایی نظیر ایدز به همین مناسبت مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه کارگاه آموزشی ویروس HIV بیماری ایدز را برگزار کرد.

دکتر بسیج بیان کرد: در این کارگاه کارشناس HIVمعاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در خصوص ویروس HIV، بیماری ایدز ، سیستم ایمنی بدن ، راه های انتقال ، راه های پیشگیری و عملکرد این ویروس آموزش های لازم را ارائه کرد.

وی تصریح کرد: سه عامل باورهای غلط در جوامع، انگ اجتماعی و اهمیت پیشگیری از ویروس HIV  به عنوان کلیدهای اصلی مواجهه با اپیدمی های از قبیل کووید 19 و HIV   نام برد.