رئیس دانشگاه جیرفت روز دانشجو را گرامی داشت
رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی شهادت دانشجویان گرانقدر واقعه 16 آذر 1332 و روز دانشجو را گرامی داشت و گفت: امروز نقش دانشجویان در راستای پیشرفت و خودکفایی در بخش های مختلف جامعه انکار نا پذیر است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، متن پیام دکتر حسین شکفته به شرح زیر است.

شانزدهم آذر، روز دانشجو، در تقویم سیاسی و اجتماعی دانشگاه جایگاه ممتازی دارد. روزی که در حافظه آحاد افراد جامعه تداعی گر نقش آفرینی بی بدیل دانشجویان در تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران اسلامی است.

انقلاب اسلامی ایران سرآغاز تحولی نو در عرصه علم و دانش و معرفت اندوزی است و شانزدهم آذر ماه 1332یادآور حماسه ای ضد استبدادی، خاصّه به خون خفتن سه دانشجوی شهید دانشگاه تهران، مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا، در تاریخ ایران اسلامی و نماد روحیه حقیقت جویی جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است.

پژواک این حرکت بزرگ دانشجویان در صحن و سرای دانشگاه طنین‌انداز است و دانشجویان همچنان طلایه‌داران آزادی‌خواهی، عدالت‌طلبی و ظلم ستیزی هستند. بی تردید در این پهنه زمانی جریان دانشجویی کشور صورت‌های مختلفی به خود گرفته و دانشجویان فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود را به انحای مختلف تا رسیدن به مقصود که چیزی جز آبادانی، آزادی، و استقلال ایران اسلامی نیست سامان داده‌اند. روز دانشجو نماد عینیت بخشیدن به آرمان های بلند انقلاب و روز ارج نهادن به مقام دانشجو و نمایش قدرت علمی دانشجویان در فتح قله های بلند علم و معنویت است.

انتظار می رود که باور و اعتماد به دانشجویان انقلابی به باوری فراگیر در همه عرصه های مدیریتی کشور بدل شده و همه نهادها و سازمان ها بتوانند از ظرفیت بزرگ جریان دانشجویی کشور برای پیشرفت و ارتقای هرچه بیشتر ایران اسلامی با نگاه به گفتمان انقلاب و بیانیه گام دوم انقلاب که نگاه ویژه ای به جوانان دارد بهره ببرند. مجدداً در این روز مبارک یاد و خاطره شهیدان دانشجو را گرامی داشته و از درگاه حق عزّت و سربلندی را برای همه دانشجویان عزیز مسئلت دارم.