گشایش چهار رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه جیرفت
یکشنبه، 29 خرداد 1401
با موافقت شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهار رشته -گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه جیرفت گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت با تبریک گشایش چهار رشته جدید در این دانشگاه، اظهارداشت: خوشبختانه با نظر مساعد شورای گسترش آموزش عالی، این رشته‌ها در مقطع کارشناسی ارشد ریاضی (گرایش جبر)، جغرافیا و برنامه‌ریزی گردشگری، علوم و مهندسی مرتع گرایش گیاهان دارویی و صنعتی و نیز علوم و مهندسی مرتع گرایش اصلاح و احیای مرتع برای پذیرش دانشجو در این دانشگاه مصوب شد.

وی حضور اساتید جوان و با انگیزه در دانشگاه را از نقاط قوت این دانشگاه دانست و بیان داشت: ایجاد گرایش‌های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی از جمله اولویت‌های دانشگاه جیرفت می‌باشد تا بتوانیم در مسیر حل معضلات و مشکلات منطقه از طریق پژوهش‌های کاربرردی قدم برداریم.

لازم به توضیح است که پیش از این نیز طی سال جاری موافقت گشایش 3 رشته دیگر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه جیرفت از سوی شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده بود.