سومین دوره آموزشی توانمند سازی

تاریخ : ۳۱ تیر ۱۴۰۴

سومین دوره آموزشی  توانمند سازی

سومین دوره آموزشی تابستانه توانمند سازی مهارتی دانشجویان دانشگاه جیرفت


به همت و تلاش انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه جیرفت برگزار میگردد:

دوره آموزشی نقشه راه تغذیه‌ای و فرمولاسیون نوین محصولات غذایی

مدرس دوره:

جناب پروفسور حمید توکلی پور
(استاد تمام صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه، مولف کتابهای مرجع صنایع غذایی)


سرفصلهای دوره:

تعریف و مراحل فرمولاسیون
عوامل موثر بر فرمولاسیون
فرایند توسعه محصول جدید
انتخاب اجزای سازنده
:برآورد اقتصادی فرمولاسیون
:کاربرد برنامه ریزی خطی در فرمولاسیون
نقشه راه تغذیه ای
هرم نسبت کالری
تغذیه فرد محور
جایگزین های چربی
فرمولاسیون های رژیمی
برچسب های تغذیه ای
چند مثال از فرمولاسیون


تاریخ برگزاری:۳۱ تیر ماه
ساعت برگزاری: ۱۶ تا ۱۹

همراه با ۵ امتیاز بازآموزی ازسازمان غذا دارو

متقاضیان محترم جهت ثبت نام به آیدی زیر

@MRYM8333

در پیامرسان روبیکا مراجعه بفرمایید.

:beginner:روابط عمومی دانشگاه جیرفت
@ujiroft_official