پیام رئیس دانشگاه جیرفت در پی شهادت امام خامنه‌ای

۱۰ اسفند ۱۴۰۴ | ۲۲:۰۷ کد : ۷۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۸۷
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه در پیامی با نهایت اندوه شهادت رهبر عالیقدر امت ایران اسلامی را تسلیت گفت.
پیام رئیس دانشگاه جیرفت در پی شهادت امام خامنه‌ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، متن پیام بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»

با قلبی سرشار از اندوه و دیده‌ای اشکبار، شهادت جانسوز رهبر فرزانه و مجاهد کبیر انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای (رضوان الله علیه) را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه)، ملت شریف ایران، امت اسلامی و جامعه دانشگاهی کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه جیرفت تسلیت و تبریک عرض می‌نمایم.

آن عالم ربانی و فقیه مجاهد، قریب به چهار دهه از عمر پربرکت خود را در سکان‌داری نظام جمهوری اسلامی و دفاع از کیان ایران عزیز صرف نمودند و همواره چون کوهی استوار در برابر طوفان‌های سهمگین دشمنان ایستادگی کردند. ایشان که در منش و تقوا، شاگرد صدیق مکتب سیدالشهدا (ع) و ادامه‌دهنده راه امام راحل (ره) بودند، با مجاهدت‌های خستگی‌ناپذیر خود، فرهنگ مقاومت و عزت را در جهان اسلام بنا نهادند و پرچم مبارزه با ظلم و استکبار را برافراشته نگه داشتند.

شهادت هنر مردان خدا و بزرگترین نشان افتخار الهی بود که آن ناخدای بی‌همتا با زبان روزه و در پیکار با شقی‌ترین افراد دوران به دست آورد و به ملکوت اعلی پیوست. اینک آن امام فرزانه از رنج دنیای فانی رها شده و در جوار رحمت الهی با اولیاء و صالحین هم‌نشین گردیده است.

بی‌تردید دشمنان با این جنایت بزرگ و تجاوز گسترده نظامی به کشور عزیزمان، در پی ضربه زدن به ایران اسلامی هستند. از تمامی دانشگاهیان و دانشجویان عزیز انتظار می‌رود در این شرایط دشوار و حساس، با حفظ وحدت، انسجام ملی و پایداری در مسیر روشن آن شهید عزیز، اجازه ندهند متجاوزان به اهداف شوم خود دست یابند و انتقام خون پاکشان را از رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بخواهند.

از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، علو درجات و رضوان الهی و برای همه داغ‌دیدگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

«و لا حول و لا قوة إلا بالله العلی العظیم»

 

حسین شکفته

رئیس دانشگاه جیرفت

کلیدواژه‌ها: شهادت دانشگاه جیرفت امام خامنه ای


اخبار مرتبط


منبع خبر دانشگاه جیرفت

نظر شما :