دانشگاه جیرفت / نمایش محتوا

نمایش محتوا

دومین جشنواره غذاهای سالم دانشجویی در دانشگاه جیرفت برگزار شد
شنبه، 28 آبان 1401
دومین جشنواره غذاهای سالم دانشجویی با مشارکت 100 دانشجو در قالب 31 گروه در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه جیرفت ضمن قدردانی از شرکت دانشجویان در این دوره از جشنواره گفت: دومین دوره جشنواره غذاهای سالم دانشجویی با استقبال کم نظیر دانشجویان رو به رو شد و بیش از یکصد دانشجو در قالب 31 گروه انواع غذا، پیش غذا، دسر و کیک را به نمایش گذاشتند.

دکتر فاطمه شهدادی افزود: این جشنواره با هدف ارتقاء سلامت دانشجویان، ایجاد روحیه کار گروهی و ایجاد رقابت برگزار شد.

وی با بیان این مطلب که دانشجویان متعددی از نقاط مختلف کشور در دانشگاه جیرفت حضور دارند بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف این جشنواره آشنایی دانشجویان با غذاهای بومی و محلی یکدیگر بود.

دکتر فاطمه شهدادی خاطر نشان کرد: پس از داوری به ده گروه برگزیده جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

گفتنی است این جشنواره به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و انجمن علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه جیرفت برگزار شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه جیرفت