دانشگاه جیرفت / نمایش محتوا

نمایش محتوا

پنجمین نشست هیات امنا دانشگاه جیرفت برگزار شد
پنجشنبه، 2 اسفند 1403
پنجمین نشست از دوره اول هیئت‌امنای دانشگاه جیرفت با حضور دکتر خاکی صدیق قائم‌مقام وزیر و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت متبوع در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در این نشست که صبح شنبه  27 بهمن ماه 1403 برگزار شد، دکتر  حسین شکفته رئیس دانشگاه و دبیر هیات امنا، دکتر علی اسلام پناه رئیس کمیسیون دائمی هیات امنا، دکتر بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد و عضو کمیسیون، حجه الاسلام اصغرشاهرخی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سایر  اعضای حقیقی و حقوقی هیات امناء حضور داشتند.
 
در این نشست 14 دستور هیات امنا در دو محور سیاست‌های راهبردی با 8 دستور و امور جاریه با 6 دستور مهم مورد ارزیابی قرار گرفت.
 
دکتر شکفته رئیس دانشگاه جیرفت و دبیر هیات امنا در آغاز به ارائه گزارش عملکردی از دانشگاه و تشریح پیشرفت‌های دانشگاه جیرفت پرداخت و اظهار داشت: دو محوری که با 14 دستور به این نشست آمده است نیازهای اساسی دانشگاه را تشکیل داده‌اند که تصویب آن‌ها رسیدن به اهداف را تسریع می‌بخشد.