آیین اعتکاف دانشجویان در دانشگاه های شهرستان جیرفت برگزار شد
سه‌شنبه، 18 بهمن 1401
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های جیرفت و علوم پزشکی جیرفت گفت: مراسم معنا بخش اعتکاف با حضور دانشجویان دانشگاه های شهرستان جیرفت با برنامه های مختلف فرهنگی و مذهبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت حجت الاسلام و المسلمین اصغر شاهرخی افزود: جشن حضور نیز برای معتکفین با حضور امام جمعه جیرفت، روسای دانشگاه ها و همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

وی تصریح کرد: اعتکاف یک برنامه کامل عبادی شامل نماز، روزه، و عبادات دیگر به عنوان یک آیین معنا بخش دینی است.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی بیان کرد: یکی دیگر از برنامه های اعتکاف بهره گیری از خانم دکتر آذر آیین بود که در این راستا کارگاه های سبک زندگی و خانواده برای معتکفین برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این آیین دانشجویان دانشگاه های جیرفت، علوم پزشکی جیرفت، آزاد اسلامی واحد جیرفت و پیام نور واحد جیرفت حضور داشتند.

همچنین آیین اختتامیه اعتکاف دانشجویان دانشگاه های شهرستان جیرفت با حضور معاونین دانشگاه ها و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های جیرفت و علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.