رئیس دانشگاه جیرفت 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را گرامی داشت.
پنجشنبه، 20 بهمن 1401
رئیس دانشگاه جیرفت با صدور پیامی ضمن گرامی داشت 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بر تداوم حرکت در مسیر انقلاب تاکید کرد و گفت: حضور حماسی همه اقشار جامعه در راهپیمایی 22 بهمن نشانگر تحکیم این انقلاب است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، متن پیام دکتر حسین شکفته به شرح زیر است؛

دهه فجر سرآغاز استقرار انقلابی الهی است که با تأسی از حماسه عظیم حسینی با رهبری امام خمینی (ره) و پشتوانه آحاد ملت به ویژه خون پاک شهدا به بار نشست و در ادامه با وحدت کلمه، حقیقت خواهی و ظلم ستیزی، سرمشق و زمینه ساز بیداری و آزادی خواهی ملت های مظلوم سراسر دنیا شد.

در این پیام آمده است؛ امروز در آستانه چهل و چهارمین سال حیات پر برکت انقلاب اسلامی و در مسیر گام دوم انقلاب لازم است جامعه دانشگاهی با درک نقش مهم و بی‌بدیل خود در تحقق تمدن نوین اسلامی و با تجدید پیمان با امام راحل، شهدای انقلاب اسلامی و مقام عظمای ولایت به وظیفه ملی خود عمل نماید و ضمن تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در راهپیمایی 22 بهمن به دنیا نشان دهد که جمهوری اسلامی به یک تمدن نویین تبدیل شده است و حرکت در مسیر این تمدن هیچگاه نمی ایستد.

در این پیام تاکید شده است؛ اینجانب چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یاد و خاطر بنیانگذار کبیر انقلاب امام راحل و شهدای گرانقدر را گرامی داشته و به تمامی مردم شریف، خصوصاً جامعه دانشگاهی، کارکنان، اساتید و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با تلاش و همدلی بیشتر و همچنین حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن، همچنان پرتلاش در عرصه علم، عمل و سازندگی رو به سوی افق های روشن حرکت کنیم.