نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع نقش اساتید در جهاد تبیین و تحلیل مسائل روز و تاثیر آن بر اقتصاد و معیشت مردم برگزار شد.
یکشنبه، 23 بهمن 1401
نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع نقش اساتید در جهاد تبیین و تحلیل مسائل روز و تاثیر آن بر اقتصاد و معیشت مردم با حضور حجت الاسلام دکتر جلال آبادی دانش آموخته موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، هیئت رئیسه و اعضای هیات علمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، حجت الاسلام شاهرخی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: در این نشست بر اهمیت منطقه غرب آسیا و نقش کلیدی ایران در این منطقه اشاره ,و پیرامون این موضاعات گفت و گو شد.

وی تصریح کرد: دشمن در راستای تجزیه ایران اسلامی برنامه ریزی کرده است و اغتشاشات اخیر از همین برنامه ها می باشد.

حجت الاسلام شاهرخی یکی دیگر از مباحث نشست هم اندیشی اساتید را تاثیر آشوب ها بر اقتصاد، جامعه و معیشت مردم دانست و بیان کرد: در این راستا نیز سخنران نشست و دیگر شرکت کنندگان بحث و تبادل نظر کردند.

در پایان این نشست از خدمات دکتر برازنده تجلیل و دکتر هاشمی نژاد به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه جیرفت معرفی شد.