یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت برگزار می‌شود
پنجشنبه، 27 بهمن 1401
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت گفت: یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت در اسفندماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی در نشست برنامه ریزی برگزاری یادواره شهدای دانشگاه جیرفت که با حضور مسئول بسیج دانشجویی شهرستان های جیرفت و عنبرآباد، هیئت رئیسه، مدیران و مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور حماسی مردم در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی افزود: مردم بار دیگر با حضور پر شور خود برگ زرینی دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت کردند.

وی تصریح کرد: جلوه های ویژه از حضور اقشار مختلف در این روز ثبت شد و بار دیگر حقانیت این نظام به جهانیان ثابت شد.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی بیان کرد: یادواره شهدای گمنام دانشگاه باید در شأن شهدا برگزار شود و از همه ظرفیت ها در این راستا استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: باید برنامه های جانبی یادواره شهدا نیز مانند سال های گذشته برگزار شود.

در این نشست مسئول بسیج دانشجویی شهرستان های جیرفت و عنبرآباد، معاونین، مدیران دانشگاه و سایر شرکت کنندگان به بیان نظرات خود پرداختند و بر برگزاری باشکوه یادواره شهدا تأکید کردند.