ششمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت برگزار شد
شنبه، 6 اسفند 1401
ششمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه جیرفت با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثار گران شهرستان جیرفت، هیئت رئیسه، مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه در این آیین گفت: امروز بالندگی جمهوری اسلامی در دنیا مرهون خون شهدا است.

دکتر شکفته با بیان این مطلب که باید قدر دان شهدا و خانواده های آنان باشیم تصریح کرد: دشمنان قسم خورده  نظام جمهوری اسلامی برنامه های مختلفی را برای اشغال ایران اسلامی پیاده سازی می کنند اما اقتداری که شهدا به جمهوری اسلامی داده اند باعث شده دشمنان نتوانند کاری از پیش ببرند.

وی خاطرنشان کرد: شهدای گمنام باعث معنویت قابل توجهی در دانشگاه شده اند و دانشجویان از حضور شهدا در دانشگاه بهره می برند.

رئیس دانشگاه جیرفت در پایان از همه کسانی که در برگزاری این آیین تلاش کردند قدر دانی کرد.

در ادامه امام جمعه جیرفت گفت: شهدا کار های بزرگی کرده اند و باید قدر دان آنها باشیم.

حجت الاسلام دکتر تارم در ادامه به بیان چگونگی شکل گیری دفاع مقدس پرداخت و زوایای مختلف جبهه دفاع مقدس را تشریح کرد.

در ادامه این آیین حجت الاسلام شهرجردی به روایت گری زندگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت.