اولین جلسه از دوره اول هیئت امناء دانشگاه جیرفت برگزار شد
یکشنبه، 7 اسفند 1401
اولین جلسه از دوره اول هیئت امناء دانشگاه جیرفت ششم اسفندماه 1401 به دبیری دکتر حسین شکفته و با حضور قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیئت‌های امناء و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه  و قدردانی از وزیر علوم تحقیقات و فناوری برای استقلال هیئت امنای دانشگاه جیرفت گفت: نگاه توسعه ای وزارت علوم و همچنین حمایت نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی باعث استقلال هیئت امناء در دانشگاه جیرفت شد.

دکتر شکفته افزود: امیدواریم استقلال هیئت امناء در دانشگاه جیرفت باعث توسعه همه جانبه در دانشگاه شود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت فعالیت آموزشی خود را در سال 1368 تحت عنوان آموزشکده کشاورزی زیر نظر دانشگاه باهنر کرمان آغاز کرد و پس از طی مراحل توسعه و کسب مجوز های لازم در سال 1388 به عنوان دانشگاه جیرفت فعالیت خود را ادامه داد.

دکتر شکفته با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت توانسته در این مدت مجوز چهار دانشکده را دریافت کند بیان کرد: 120 عضو هیات علمی تمام وقت و چهار هزار و 300 دانشجو در دانشگاه جیرفت در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: یکی از ظرفیت های مهم دانشگاه جیرفت وجود ایستگاه آموزشی و تحقیقاتی شهید بهشتی با بیش از 270 هکتار زمین که دارای گاوداری، مرغداری و  مزرعه  نخیلات می باشد، که یک ظرفیت اقتصادی خوبی برای دانشگاه است.

دکتر شکفته با اشاره به تدوین بودجه سال آینده کشور گفت: با تلاش همکاران و حمایت وزیر علوم و دیگر همکاران وزارت توانستیم رشد خوبی را در بوجه سال آینده داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که در دو سال گذشته بیش از 17 نفر از اعضای هیات علمی به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند افزود: در همین راستا توانستیم مجوز بیش از 10 رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد را از شورای گسترش دریافت نماییم.

رئیس دانشگاه جیرفت و دبیر هیئت امنای دانشگاه جیرفت گفت: دستورات جلسه شامل تصویب سند راهبردی دانشگاه، اخذ مجوز احداث خوابگاه دانشجویی متاهلی، تعیین شهریه دانشجویان دوره دوم برای سال تحصیلی 1402-1403، تعیین حق همیار دانشجو، شیوه نامه برگزاری دوره های آموزش های آزاد و مجازی، تأسیس سازمان توسعه سرمایه گذاری دانشگاه جیرفت، تعیین هزینه حسابرس و ایجاد مرکز کارآفرینی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر شکفته تصریح کرد: از همه اعضای هیئت امناء دانشگاه جیرفت، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر زلفی گل، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیئت های امناء و هیئت های ممیزه دکتر سلیمانی، رئیس کمیسیون دائمی هیئت امناء دکتر رضایی فر، معاون رئیس جمهور دکتر سلاجقه، استاندارکرمان دکتر فداکار، نماینده مردم شریف شهرستان های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی دکتر اعظمی، دکتر دلیری، دکتر سعیدی، نماینده سازمان برنامه و بودجه مهندس الهامیان، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام شاهرخی قدردانی کرد.