اعزام دانشجویان دختر دانشگاه جیرفت به اردوی راهیان نور
یکشنبه، 21 اسفند 1401
جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه جیرفت با بدرقه رئیس، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، رئیس حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل و مدیر فرهنگی دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان جیرفت، جانشین سپاه شهرستان جیرفت، روسا و معاونین دانشگاه های شهرستان جیرفت به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه در این آیین گفت: امیدواریم با حضور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، معنویت خود را افزایش دهید و راه شهدا را بشناسید.

دکتر شکفته افزود: راهیان نور فرصت مناسبی برای خود شناسی است لذا امیدواریم در طول سفر و حضور در مناطق عملیاتی و یادمان های شهدا، بهره کافی را ببرید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت بیش از 120 دانشجوی دختر از دانشگاه جیرفت به همراه دانشجویان سایر دانشگاه های شهرستان به مدت شش روز عازم راهیان نور شدند.