برگزاری ضیافت افطاری و تجلیل از بازنشستگان در دانشگاه جیرفت
چهارشنبه، 30 فروردین 1402
ضیافت افطاری و تجلیل از بازنشستگان با حضور خانواده کارکنان دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، رئیس دانشگاه در این ضیافت که با حضور خانواده های اعضای هیأت علمی و یاوران علمی برگزار شد، بیان کرد: این آئین بهانه ای برای قدردانی از تلاش‌ها و از خودگذشتگی‌های شما خانواده بزرگ دانشگاه جیرفت است که با همدلی و همراهی برای رشد و توسعه دانشگاه همت می کنید.

وی افزود: امیدواریم با تلاش مضاعف شاهد پیشرفت بیشتر دانشگاه جیرفت باشیم.

در ادامه این آئین که تجلیل از بازنشستگان دانشگاه بود، دکتر شکفته بیان کرد: دانشگاه در ابتدای تأسیس با مشکلات فراوانی روبرو بود که تلاش مستمر و صادقانه شما عزیزان در این 30 سال باعث رشد و شکوفائی دانشگاه شده است.

ایشان خاطرنشان کردند: تکریم اعضای هیأت علمی و یاوران علمی بازنشسته دانشگاه واجب است و نباید اینطور باشد که اتباط این عزیزان با دانشگاه قطع شود.

در این آئین از خدمات جمعی از کارکنان و نیز یکی از اعضا هیأت علمی که به افتخار بازنشستگی نائل گردیدند به همراه فرزندان کارکنانی که به سن تکلیف رسیده بودند، تجلیل شد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل