دیدار هیأت رئیسه دانشگاه جیرفت با مدیرکل امور عشایری جنوب استان کرمان
سه‌شنبه، 5 اردیبهشت 1402
با هدف تعاملات علمی و همکاری های تحقیقاتی بیشتر، هیأت رئیسه دانشگاه جیرفت با مدیرکل امور عشایری جنوب استان کرمان دیدار داشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در این دیدار دکتر شکفته رئیس دانشگاه جیرفت ضمن ارائه گزارش از دانشگاه، دانشگاه جیرفت را به عنوان بزرگترین مرکز علمی دولتی در جنوب استان کرمان دانست و ابراز امیدواری کرد دانشگاه جیرفت بتواند در عرصه توسعه و پیشرفت منطقه که رسالت اجتماعی آن می باشد، گام بردارد.

وی از حضور مهندس ناصر احمدیوسفی، مدیرکل امور عشایری جنوب استان کرمان، ابراز خرسندی و امیدواری کرد با شناختی که از ایشان دارد شاهد کمک به پیشرفت خانواده بزرگ عشایری جنوب استان کرمان باشیم. وی نیز بیان کرد دانشگاه جیرفت با تمام ظرفیت در کنار مجموعه اداره کل امور عشایری جنوب استان کرمان می باشد.

مهندس احمدیوسفی با تقدیر از حضور اعضا هیأت علمی هیأت رئیسه دانشگاه جیرفت، بیان داشت: ما از ایده های دانشجویان و اساتید دانشگاه جیرفت که بتوانند مشکلی از این مجموعه را برطرف نمایند استقبال می کنیم.
ایشان نیز در ادامه به نقش و اهمیت جایگاه عشایر جنوب استان کرمان در استان کرمان اشاره کرد.
منبع: روابط عمومی و امور بین الملل