آزمون استخدامی بانک ملی در دانشگاه جیرفت برگزرا شد.
شنبه، 16 اردیبهشت 1402
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون استخدمی بانک ملی و آزمون ورود به حرفه مهندسان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر امید علی اسماعیلی پور افزود: این آزمون ها با شرکت بیش از 570 داوطلب در صبح و عصر جمعه در دانشگاه جیرفت برگزرا شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت برگزار کننده آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور در جنوب کرمان است بیان کرد: آزمون استخدامی بانک ملی صبح جمعه در پنج حوزه امتحانی برگزار شد و 60 نفر کار اجرایی این آزمون را برعهده داشته اند.

وی خاطرنشان کرد: عصر جمعه نیز آزمون ورود به حرفه مهندسان نیز در دانشگاه جیرفت برگزار گردید.

دکتر اسماعیلی پور در پایان از همه عوامل اجرایی و دستگاه های اجرایی شهرستان که برای هرچه بهتر برگزاری این آزمون ها تلاش کرده اند قدردانی نمود.