تصویب پنج رشته جدید مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه جیرفت
سه‌شنبه، 19 اردیبهشت 1402
معاون آموزشی، پژوشی دانشگاه جیرفت گفت: مجوز پنج رشته جدید مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه از سوی شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی تصویب و به دانشگاه ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر امیدعلی اسماعیلی پور  معاون آموزشی، پژوشی دانشگاه جیرفت افزود: در راستای ماموریتهای منطقه ای و تربیت نیروی انسانی نخبه و بر اساس نیازهای آموزشی و پژوهشی جنوب استان کرمان همچنین ظرفیت های توانمند هیات علمی دانشگاه پنج رشته در مقطع کارشناسی ارشد از جمله تاریخ ایران اسلامی، علوم و مهندسی محیط زیست- آلودگی محیط زیست، علوم و مهندسی باغبانی- تولید محصولات گلخانه ای، علوم و مهندسی آب- آبیاری و زهکشی، شیمی-شیمی کاربردی، در  شورای گسترش و برنامه ریزی آموزشی عالی تصویب و به دانشگاه جیرفت ابلاغ گردیده است.

دکتر اسماعیلی افزود : از آغاز سال تحصیلی 1402-1403 متقاضیان می توانند در این رشته های دانشگاه جیرفت تحصیل نمایند.

گفتنی است دانشگاه جیرفت جامع ترین مرکز آموزش عالی در جنوب استان کرمان است که دانشجویان می توانند به صورت رایگان در رشته های مورد علاقه خود تا مقطع کارشناسی ارشد تحصیل  نمایند.