اولین برنامه کوهنوردی کارکنان دانشگاه جیرفت برگزار شد.
سه‌شنبه، 19 اردیبهشت 1402
مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: اولین برنامه کوهنوردی کارکنان دانشگاه جیرفت به مقصد آبشار دهلیچ دلفارد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر کرامت نژاد افضلی تصریح کرد:  پیرو برنامه ریزی های قبلی جهت تشکیل کارگروه کوهنوردی دانشگاه جیرفت، اولین برنامه این گروه به منظور پیمایش دره دهلیج دلفارد در مورخ 14 اردیبهشت ماه 1402 برگزار شد.

دکتر مجتبی سلیمانی در ادامه بیان کرد: دره دهلیج در 35 کیلومتری شهرستان جیرفت از مسیر دلفارد و روستای دره تنگ قابل دسترسی می باشد.

وی افزود: این دره از زیباترین مناطق کوهستانی منطقه است که سر منشا آبی مهمی برای رودخانه دلفارد بشمار می رود. پوشش گیاهی غالب درختی در آن شامل :داغداغان، بادام‌کوهی، ارس، بنه و کهکم و ... می باشد که از زیبایی های خاص این دره بوده که در مجاورت جبهه غربی قله  شاه چلمرد واقع شده است.

دکتر سلیمانی بیان کرد: از این رو، تعداد 10 نفر از کارکنان دانشگاه جیرفت راس ساعت پنج صبح در میدان امام حسین (ع) حاضر شدند و عازم مقصد گردیدند و راس ساعت 6 صبح پیمایش دره آغاز و پس از 2ساعت پیاده روی سبک در جوار آبشار دهلیج و در دل طبیعتی بکر به صرف صبحانه روی آوردند، و سپس در ساعت 11 قبل از ظهر با بازگشت همه همنوردان برنامه به پایان رسید.

یارب دل ما را تو به رحمت جان ده

درد همـه را به صـابری درمان ده