رئیس دانشگاه جیرفت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی شاعر نام آشنای ایرانی را گرامی داشت
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت به صدورپیامی روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی شاعر نام آشنای ایرانی را گرامی داشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در متن پیام دکتر حسین شکفته آمده است؛

بیست و پنجم اردیبهشت ماه سالروز بزرگداشت بزرگمردی شاعر، دانشمندی حکیم و حماسه سرای ایرانی و سراینده شاهنامه ای است که ازافتخارات علم، ادب و معرفت ایران زمین در جهان می باشد.

شخصیتی که خِرد را سرچشمه و سرمایه تمام خوبی ها می دانست و دلباخته حکمت ایرانی و سبب پیوند فرهنگ غنی ایران زمین قبل از اسلام و بعد از اسلام گردید.

اینجانب سالروز تولد این بزرگمرد نجات دهنده زبان پارسی را گرامی داشته و این روز را به جامعه شریف و فرهیخته جنوب استان کرمان به ویژه دانشگاهیان و فرهنگیان خرد پژوه تبریک عرض می نمایم.

در پایان از درگاه خداوند سبحان توفیقات روز افزون پژوهشگران  را در جهت معرفت شناسی این حکیم فرزانه مسئلت دارم.

حسین شکفته

رئیس دانشگاه جیرفت