انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه جیرفت رتبه برتر را در کشور کسب کرد.
دوشنبه، 1 خرداد 1402
انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه جیرفت در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت یکی از ده انجمن علمی برتر کشوری انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر بدخشان مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت تصریح کرد: بخش مقدماتی جشنواره بین المللی حرکت از مهرماه 1401 با ثبت و پذیرش آثار انجمن های علمی تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز شد.

وی ادامه داد: دانشجویان در این مرحله آثار خود را ثبت سامانه نموده و سپس وارد مرحله رقابتی جشنواره شدند و بخش پایانی از 31 اردیبهشت1402 شروع و تا دوم خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

دکتر بدخشان انتخاب انجمن علمی مکانیک دانشگاه جیرفت جزو ده انجمن برتر علمی کشور را موفقیتی بزرگ دانست و بیان داشت: با توجه به سابقه دانشگاه های بزرگ کشور  نسبت به دانشگاه جیرفت که دانشگاه جوان و نوپایی است این موفقیت بسیار بزرگی است که نشان از ظرفیت بالای دانشجویی و هیئت علمی دانشگاه دارد.

گفتنی است دانشگاه جیرفت دارای22 انجمن علمی دانشجویی فعال و بیش از چهار هزار دانشجو بزرگترین مرکز  آموزشی عالی در جنوب استان کرمان است.