پایان مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه جیرفت، جام شهدا
دوشنبه، 1 خرداد 1402
مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه جیرفت جام شهدا با قهرمانی تیم شهید عسکری به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر کرامت نژاد افضلی رئیس تربیت بدنی دانشگاه گفت: مسابقات جام شهدا با چهار تیم ترکیبی از اعضاء هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه جیرفت که نام هر تیم به یکی از شهدا وابسته به دانشگاه(شهدای گمنام، شهید عسکری، شهید پایدار و شهید سلیمانی) نامگذاری شده بود به مدت سه هفته در برگزار شد.

دکتر نژاد افضلی افزود: بیش از چهل نفر در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

وی بیان کرد: بازیهای نهایی به دلیل حساسیت بالا و شانس قهرمانی سه تیم با همکاری هیئت فوتبال و کمیته داوران شهرستان جیرفت به صورت همزمان در دو سالن مجهز شهرستان (کارگران و شهید زحمت‌کشان) برگزار گردید.

رئیس تربیت بدنی دانشگاه جیرفت هدف از برگزاری این مسابقات را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تکریم خانواده های شهید وابسته به دانشگاه برشمرد و افزود: مسابقات ورزشی سبب بالا رفتن روحیه نشاط و شادابی در بین کارکنان و ایجاد حس رقابت پذیری سالم خواهد شد.

وی افزود: به تیم های اول تا سوم این مسابقات جوایزی از طرف دانشگاه به رسم یادبود اهدا خواهد شد.