رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت منصوب شدند.
یکشنبه، 21 خرداد 1402
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت، در احکامی جداگانه سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سرپرست مدیریت امور پژوهش و فناوری و سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته ضمن انتصاب دکتر رضا صحت منش به عنوان سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، از خدمات دکتر علی آذره که بیش از دو سال رئیس این دانشکده بود تقدیر و وی را به عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب کرد و همچنین از خدمات دکتر محمد رضا مددی قدردانی نمود.

دکتر شکفته در احکامی دیگر دکتر زهرا رودباری را به عنوان سرپرست معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب و از خدمات دکتر حسین میغانی تقدیر کرد.