واحد تیلر رضوان در مرکز رشد دانشگاه جیرفت پذیرش شد
سه‌شنبه، 23 خرداد 1402
واحد فناور تیلر رضوان با هدف تولید مینی تیلرهای کنترلی و کاربری خاک ورزی درختان مرکبات در مرکز رشد دانشگاه جیرفت پذیرش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حسینی مدیر مرکز رشد دانشگاه جیرفت عنوان داشت: جلسه شورای مرکز رشد دانشگاه با هدف ارزیابی محصول فناورانه «تیلر کنترلی رضوان» با حضور مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان، نماینده اتاق بازرگانی، داور تخصصی طرح، نماینده کمیته امداد و مجری طرح برگزار و با پذیرش محصول فناورانه تیلر رضوان در مرکز رشد دانشگاه جیرفت موافقت شد.

وی افزود: جنوب کرمان دارای رتبه برتر سطح زیر کشت مرکبات در کشور است که مکانیزه کردن باغها از اساسی ترین چالش باغداران و متولیان بخش کشاورزی است.

دکتر حسینی بیان داشت: تیلر کنترلی رضوان با هدف رفع نیازهای اصلی باغداران از جمله خاک ورزی آسان اطراف ریشه مرکبات، کاهش هزینه های کارگری، حذف کارگر  و ... طراحی و ساخته شده است.