چهارشنبه، 31 خرداد 1402
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، با همت بسیج اساتید، بسیج کارکنان، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و حضور هیئت رئیسه و جمع کثیری از اساتید و کارکنان، مراسم گرامی داشت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در ابتدای این مراسم دکتر حسین شکفته با تبریک سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت علی(ع) و روز ازدواج به تبیین شخصیتی دکتر چمران پرداخت و اظهار داشت: دکتر چمران از جمله نخبگان بنام جهان اسلام است که در دانشگاههای امریکا به درجه استادی رسید اما زمان شناس و موقعیت شناس فکوری بود که محل خدمت را در لبنان برای ساماندهی مسلمانان شیعه انتخاب کرد و پایه گذار اصلی جنگهای نامنظم شد.

وی افزود: دکتر چمران شخصیت بسیار آرام و رئوفی داشت اما در مقابل ظلم، جسور و جنگجویی تمام عیار بود .

در ادامه این مراسم کارگاه آموزشی نگرشی دیگر به حجاب توسط سرکار خانم صفاپور برگزار و به چگونگی  نقش حجاب در بروز استعدادهای یک زن مسلمان پرداخت شد.

گفتنی است قریب به اکثریت اساتید دانشگاه جیرفت عضو فعال  بسیج اساتید در این واحد دانشگاهی می باشند.