20هکتار از اراضی بایر دانشگاه جیرفت تسطیح و به بهره برداری رسید.
شنبه، 10 تیر 1402
معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت خبر داد: 20هکتار از اراضی بایر دانشگاه جیرفت تسطیح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر ارسلان برازنده معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت گفت: 20هکتار از اراضی بایر دانشگاه جیرفت بوته کنی، تسطیح و عملیات آبرسانی به طول 1500 متر انجام و از این پس به زمینهای دایر دانشگاه اضافه گردید.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جیرفت افزود: این اراضی پس از تسطیح  در اولین دوره تحت استفاده کشت ذرت علوفه ای قرار گرفت که از رشد بسیار مطلوبی برخوردار است.

دکتر برازنده عملکرد رضایت بخش ذرت علوفه در این اراضی را نشان دهنده کیفیت بالای خاک و آب مزرعه دانشگاه دانست و بیان کرد: این اراضی می تواند سالانه به درآمدهای پایدار دانشگاه کمک شایانی نماید.

وی در پایان هدف از عملیات تسطیح اراضی را هموارسازی و ایجاد شیب مناسب زمین در جهت ارتقاء بهره وری، افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه بیان کرد.