هیئت مدیره جدید شرکت تعاونی کارکنان دانشگاه جیرفت انتخاب شدند.
یکشنبه، 11 تیر 1402
با برگزاری انتخابات هیئت مدیره جدید شرکت تعاونی کارکنان دانشگاه جیرفت به مدت چهار سال انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، انتخابات صندوق تعاون کارکنان  دانشگاه جیرفت متشکل از یاوران و اعضای هیأت علمی برگزار و اعضا هیئت مدیره و بازرس شرکت، انتخاب شدند.

قبل از برگزاری انتخابات دکتر نژاد سجادی مدیر عامل سابق با تشریح عملکرد گذشته شرکت به بیان رسالت آن پرداخت و از کارکنان دانشگاه خواست در جهت تقویت بنیه مالی شرکت تلاش کنند.

گفتنی است: لیلا محمودی، دکتر ارسلان برازنده، حسین انجم روز، حسین مشایخی و افسانه ابوسعیدی بعنوان هیات مدیره جدید و مصیب کریمی بعنوان بازرس به مدت 4 سال با رای اعضا انتخاب شدند.

روابط عمومی دانشگاه ضمن قدردانی از هیئت مدیره و مدیر عامل سابق خصوصا دکتر نژاد سجادی که پس از سالها تلاش علمی و عملی در دانشگاه جیرفت به درجه بازنشستگی نائل شدند،  برای اعضا جدید آرزوی توفیقات روز افزون در جهت خدمت به اعضا را از خداوند منان مسئلت دارد.