غدیر بنیان گذاری ولایت و امامت به امر خداوند است.
جمعه، 16 تیر 1402
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت:غدیر بنیان گذاری ولایت و امامت به امر خداوند است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت متن پیام رئیس دانشگاه جیرفت به شرح ذیل است.

«الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی‏»

جامعه بشری برای اجرای قوانین و حفظ نظم و آرامش نیازمند به نظام مدیریتی مستحکم و قدرتمند است.

دین اسلام برای سعادت مسلمانان و اجرای صحیح قوانین آن به این موضوع توجه خاص داشته به طوریکه امامت و ولایت را پس از پیامبر قرار داد تا راهگشای امور مسلمین بر مبنای قوانین الهی باشد.

غدیر از مهمترین حوادث تاریخ اسلام است که   به امر پروردگار، امامت و ولایت، توسط پیامبر اسلام در حجه الوداع بنیان گذاری و حضرت علی (ع) بعنوان امام مسلمین منصوب شد تا دین مسلمانان کامل شود.

شعله این چراغ هدایت‌گری در سرزمینی بنام غدیر خم در مسیر مکه به مدینه روشن گشت و تا به امروز ادامه داشته است.

اینجانب این عید بزرگ و میعادگاه عاشقان ولایت را به مردم فهیم و ولایت مدار جنوب کرمان   خصوصا جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و ارزومندم همواره ایام در آزمون ولایت مداری موفق و سربلند بمانند.

ارادتمند

حسین شکفته