رئیس دانشگاه جیرفت در پیامی از برگزار کنندگان کنکور 1402 شهرستان جیرفت تقدیر کرد.
یکشنبه، 18 تیر 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت؛ متن پیام دکتر حسین شکفته به شرح زیر است.

بنام خداوند بخشنده و مهربان

منت خدای را ، عزّوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت. هر نفسی که فرو می رود ممدّحیات است وچون برمی آید، مفرّح ذات

خداوند سبحان را  شاکریم که سال 1402 نیز مانند سال های گذشته، دانشگاه جیرفت در روزهای چهاردهم و پانزدهم تیرماه میزبان حدود 4000هزار داوطلب کنکور سراسری   بود، رویدادی با برنامه ریزی گسترده که در کمال صحت و سلامت  برگزار شد.

بدین وسیله از همت والا و تلاش بی دریغ  همکاران در  در حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی ، نماینده سازمان سنجش در شهرستان جیرفت، حوزه معاونت پشتیبانی و توسعه منابع ، حوزه حراست دانشگاه جیرفت و عوامل اجرایی شهرستان از جمله فرماندار محترم  ، اداره آموزش و پرورش شهرستان، اداره اطلاعات، نیروی انتظامی،  اداره برق، مرکز فوریت های پزشکی، اداره مخابرات، اداره اب و فاضلاب، راهنمائی و رانندگی و پلیس راهور شهرستان جیرفت تقدیر و تشکر می نماییم .

این عزیزان  با تلاشی مضاعف، جهادگونه و شبانه روزی در جهت امنیت و رفاه دواطلبین کنکور گام برداشتند، باشد تا خداوند سبحان اجر و پاداش دنیوی و اخروی را شایسته تکرار در زندگی روز مره شما بزرگواران قرار دهد.

حسین شکفته

رئیس دانشگاه جیرفت